• Announcements

  • IMPORTANT - REACH US IN THE NEW FORUM   05/04/2017

   Ladies and gentlemen ATTENTION please:
   It's time to move into a new house!
     As previously announced, from now on IT WON'T BE POSSIBLE TO CREATE THREADS OR REPLY in the old forums. From now on the old forums will be readable only. If you need to move/copy/migrate any post/material from here, feel free to contact the staff in the new home. We’ll be waiting for you in the NEW Forums!

   https://community.blackdesertonline.com/index.php

   *New features and amazing tools are waiting for you, even more is yet to come in the future.. just like world exploration in BDO leads to new possibilities.
   So don't be afraid about changes, click the link above and follow us!
   Enjoy and see you on the other side!  
  • WICHTIG: Das Forum ist umgezogen!   05/04/2017

   Damen und Herren, wir bitten um Eure Aufmerksamkeit, es ist an der Zeit umzuziehen!
     Wie wir bereits angekündigt hatten, ist es ab sofort nicht mehr möglich, neue Diskussionen in diesem Forum zu starten. Um Euch Zeit zu geben, laufende Diskussionen abzuschließen, könnt Ihr noch für zwei Wochen in offenen Diskussionen antworten. Danach geht dieses Forum hier in den Ruhestand und das NEUE FORUM übernimmt vollständig.
   Das Forum hier bleibt allerdings erhalten und lesbar.   Neue und verbesserte Funktionen warten auf Euch im neuen Forum und wir arbeiten bereits an weiteren Erweiterungen.
   Wir sehen uns auf der anderen Seite!

   https://community.blackdesertonline.com/index.php Update:
   Wie angekündigt könen ab sofort in diesem Forum auch keine neuen Beiträge mehr veröffentlicht werden.
  • IMPORTANT: Le nouveau forum   05/04/2017

   Aventurières, aventuriers, votre attention s'il vous plaît, il est grand temps de déménager!
   Comme nous vous l'avons déjà annoncé précédemment, il n'est désormais plus possible de créer de nouveau sujet ni de répondre aux anciens sur ce bon vieux forum.
   Venez visiter le nouveau forum!
   https://community.blackdesertonline.com
   De nouvelles fonctionnalités ainsi que de nouveaux outils vous attendent dès à présent et d'autres arriveront prochainement! N'ayez pas peur du changement et rejoignez-nous! Amusez-vous bien et a bientôt dans notre nouveau chez nous

Caligo

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About Caligo

 • Rank
  Newbie
 • Birthday March 05

Caligo's Activity

 1. Caligo added a post in a topic Nayriko's Ninja/Kunoichi Guide   

  Great work
  But would like to point out, that the three links under Ninja levelingbuilds are all the same
  • 0
 2. Caligo added a topic in European Guild   

  [Alustin][PvX][DK] Semper Danica
  SD Black Desert Online

  Server: EU Alustin – Serendia A1

  Guild størrelse: 75 aktive konti pr 15/5 2016

  Rekruttering.
  I SD rekrutterer vi personen bag ved karakteren. For mere information angående vores rekruttering, gå til http://www.semperdanica.dk/forums/56

  Lidt om SD's historie.
  SD blev grundlagt tilbage i 2002 da SWG var under udvikling, og vi fik samlet ca. 100 aktive medlemmer til at starte ud i vores første MMO.
  I dag, 14 år senere, er vi omkring 400 medlemmer og vi har spillet en stor del af de MMO'er, der har været bla. SWG, DAOC, EQ2, LOTRO, AOC, WAR, Rift, SW:TOR og Aion og vi har PT aktive guilds i WoW og BDO.


  Hvem er Semper Danica Medlemmer?
  Dansktalende18+ år gamle. Gennemsnitsalderen er ca 31 år. Mange er 30+Venlige mennesker med et liv og familie ved siden afSociale mennesker som former venskaber i guilden, og mange fester sammen IRL
  Semper Danica er en multi-mmo guild. Ingen mmo'er holder for evigt, men vores guild holder os sammen og vi fortsætter selvom de spil vi spiller kan være ved at dø ud.
  Semper Danica er mere end "bare" en guild, SD er venner og familie, og mange af vores medlemmer har været her i flere år. Vi har årlige tilbagevendende sociale arrangementer, som fx julefrokost og sommerfester.

  SD rekrutterer ikke din karakter, vi rekrutterer dig som person. Hvem du er kommer først og skills og spillestil kommer i anden række. Dvs. at når vi leder efter nye medlemmer, leder vi efter personen bag ved pixels.


  Hvilken slags guild er SD i BDO og andre spil.
  Som med alle spil har vi selvfølgelig nogle mål i BDO. Men da dette er et spil med utroligt mange aspekter, betyder det også, at der altid er noget at lave. Vi ligger, som sagt tidligere, pt. på ca. 75 aktive accounts. Vi laver guildbosser flere gange om ugen og har ud over dette en masse members, som nyder de mange aspekter BDO byder på. Dette betyder, at man altid vil kunne finde nogle mennesker, som nyder lige præcis det, som man selv gør, om det er at fiske 24/7, Trade, PVP eller andet.

  Vi er en fin blanding af både hardcore og casual. En meget blandet guild.
  SD har alle typer og vi rekrutterer alle typer, så længe du er en person vi vil have som ven ingame.
  Vi har folk der jagter endgame, Ultra casuals, Alt-oholics osv. osv.
  Vi har også en skare PVP'ere i guilden, som nyder dette aspekt.

  Hvad end DU elsker at lave i BDO vil der være en plads til en som dig 

  Hvad er Semper Danica IKKE?

  SD er ikke den hurtigste guild.
  SD er ikke L337, UBAH, IMBA eller OP.
  SD er ikke guilden der er kendt for de bedste spillere, selvom vi har en del af dem også. Vi har både de gode og de ikke så gode spillere. Vores End-gamers er dygtige og organiserede spillere, mens nogle af vores casuals virkelig er med til at definere ordet.

  At være sådan en blandet guild kan være noget af en udfordring, men samtidigt en udfordring ledelsen tager med et smil og i stiv arm. SD spiller mmo'er for at ha det sjovt. Vi vil gerne være med i alle aspekter af et spil, men vi er ikke dem, der når tingene først. Det har aldrig været et mål i SD, at skulle være de bedste til PVE eller PVP. Vi er ligeglade med den berømmelse, den kan hardcore guilds få.

  Det vi er bedst til er at være et godt, stabilt og venligt guild, og vi har 14 år på bagen til at bevise det.

  Vi har PT åbent for rekruttering til SD BDO. Vi stiller ingen krav til hverken class eller lvl.

  Hvis du vil vide mere om SD, så bare spørg i denne tråd, eller besøg vores forum
  www.semperdanica.dk
  • 14 replies
  • 954 views