• Announcements

    • IMPORTANT - REACH US IN THE NEW FORUM   05/04/2017

      Ladies and gentlemen ATTENTION please:
      It's time to move into a new house!
        As previously announced, from now on IT WON'T BE POSSIBLE TO CREATE THREADS OR REPLY in the old forums. From now on the old forums will be readable only. If you need to move/copy/migrate any post/material from here, feel free to contact the staff in the new home. We’ll be waiting for you in the NEW Forums!

      https://community.blackdesertonline.com/index.php

      *New features and amazing tools are waiting for you, even more is yet to come in the future.. just like world exploration in BDO leads to new possibilities.
      So don't be afraid about changes, click the link above and follow us!
      Enjoy and see you on the other side!  
    • WICHTIG: Das Forum ist umgezogen!   05/04/2017

      Damen und Herren, wir bitten um Eure Aufmerksamkeit, es ist an der Zeit umzuziehen!
        Wie wir bereits angekündigt hatten, ist es ab sofort nicht mehr möglich, neue Diskussionen in diesem Forum zu starten. Um Euch Zeit zu geben, laufende Diskussionen abzuschließen, könnt Ihr noch für zwei Wochen in offenen Diskussionen antworten. Danach geht dieses Forum hier in den Ruhestand und das NEUE FORUM übernimmt vollständig.
      Das Forum hier bleibt allerdings erhalten und lesbar.   Neue und verbesserte Funktionen warten auf Euch im neuen Forum und wir arbeiten bereits an weiteren Erweiterungen.
      Wir sehen uns auf der anderen Seite!

      https://community.blackdesertonline.com/index.php Update:
      Wie angekündigt könen ab sofort in diesem Forum auch keine neuen Beiträge mehr veröffentlicht werden.
    • IMPORTANT: Le nouveau forum   05/04/2017

      Aventurières, aventuriers, votre attention s'il vous plaît, il est grand temps de déménager!
      Comme nous vous l'avons déjà annoncé précédemment, il n'est désormais plus possible de créer de nouveau sujet ni de répondre aux anciens sur ce bon vieux forum.
      Venez visiter le nouveau forum!
      https://community.blackdesertonline.com
      De nouvelles fonctionnalités ainsi que de nouveaux outils vous attendent dès à présent et d'autres arriveront prochainement! N'ayez pas peur du changement et rejoignez-nous! Amusez-vous bien et a bientôt dans notre nouveau chez nous

Connection with server lost


29 posts in this topic

Posted

Hey there

 

Again after maintenance, there's another problem.

This time I can't get into the game because when I select a channel, connection with the server has been lost.

 

What's up now ?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've been having a few connection issues past day or so... started late last night.. and now after the maintenance?  

 

I tried the new valencia 1 channel... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And I got the corrupted file thing AGAIN.

Seriously, I've had indie games run better than that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was having the disconnect issue prior to maintenance where it would happen when I try to go afk and fish etc.  Now after maintenance I am getting dropped out of the middle of whatever it is I am doing back to the start menu with the error,"Connection with the server has been lost".  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Getting this too... Never had issues until this last patch.. At first it wouldnt barely launch, then now if I get in the server I last about a minute before connection lost.. -_- So frustrating

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Also, having this same issue and now I cannot connect anymore...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here until yesterday everything was fine but today is hell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Never had Disconnect issues until last patch,,,, now I have had about 7 in the last day. Kills the afk fishing...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bumping for awareness

Daum has to fix this 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I also have started having disconnect issues since the last patch (on EU server).

The game was 100% stable for me all through cbt2, headstart and the time from launch up to the last patch. Since the last patch I get disconnected at random intervals and usually have to try 2-3 different channels (not crowded or anything) to find one that will let me back in :(

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I also have started having disconnect issues since the last patch (on EU server).

The game was 100% stable for me all through cbt2, headstart and the time from launch up to the last patch. Since the last patch I get disconnected at random intervals and usually have to try 2-3 different channels (not crowded or anything) to find one that will let me back in :(

when i get these issues the servers aint listed as crowded nor anything else for that matter all looks to be just fine,, but after a few disconnects and restarts of launcher the game lists the serverchannels as overrun or what it was called,, and there is a "standing in line timer" on all channels

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So I am not the only one start to have this issue since last patch...

Here is what's in my log file:

 

2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoPcLogout                               ( 894168244) Player character is logging out.=>Actor=>Index(4):(Client-PC/4/209.58.135.146):($UndefinedName$/-1):logout:Reason(eErrNoTrRaiseException(1213511642):[TR caused an exception.])
2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Session=>Index(4):(Client-PC/4/209.58.135.146):($UndefinedName$/-1):Request to disconnect:Result(1):SessionPendCount(1)
2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Actor=>Index(4):(Client-PC/4/209.58.135.146):($UndefinedName$/-1):logout completed:Reason(eErrNoTrRaiseException(1213511642):[TR caused an exception.])
2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Session=>Index(4):(Client-PC/4/209.58.135.146):($UndefinedName$/0):Disconnect completed
2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Close Processor (6)
2016-03-17 20:35:13  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Active Processor (2)
2016-03-17 20:35:14  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>uiScale = 1.000000
2016-03-17 20:35:14  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame : 10
2016-03-17 20:36:32  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame : 2
2016-03-17 20:36:32  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame()
2016-03-17 20:36:32  9740-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Terminating App: ExitInstance

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Getting disconnected constantly as well. This is some of the worst tech support I've seen in a game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't normally jump on the "Fix it now damnit!" bandwagon... But $50 for a game, $30 in the cash shop, this game is officially equal to a little over 5 months worth of P2P services like World of Warcraft and Final Fantasy. With as many people as I see sprinting around in the Shudad armor sets... its not like you're broke.

Staff some 24/7 salaried tech support, and do something about this. I can't even walk around for a few seconds before getting booted off this game.  Additionally, I bought two more copies of the game for my wife and my brother. Please get it together and fix your damn game connectivity issues, its absurd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've been playing since the second closed beta and never had any connections issues with this game til like an hour ago. All of a sudden I can't even get into the game at all. All my characters are on Uno and every time I try to connect it shows most of the channels as "barred" and the options left I click on them try to connect, it says "now processing" and then it disconnects and kicks me off again. I don't know if this would happen on other servers but all my characters are on Uno and all my pre-order stuff is too and after paying $100 for this game I'm not super keen on losing all of that to start over on another server. Seriously, what is going on? Is Uno under maintenance? Is it broken? I can't even get into the server. I get disconnected before I even get out of the character select menu. Also half the time my launcher won't even open right.

Edited by CptJApplebee
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Connect to game, Frozen, cant move, Dc... Rinse and Repeat -.-

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't normally jump on the "Fix it now damnit!" bandwagon... But $50 for a game, $30 in the cash shop, this game is officially equal to a little over 5 months worth of P2P services like World of Warcraft and Final Fantasy. With as many people as I see sprinting around in the Shudad armor sets... its not like you're broke.

Staff some 24/7 salaried tech support, and do something about this. I can't even walk around for a few seconds before getting booted off this game.  Additionally, I bought two more copies of the game for my wife and my brother. Please get it together and fix your damn game connectivity issues, its absurd.

Do all three of you have this connection issue? After recent patch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here ! I get to play for 30mins then I get booted off. last 36hrs id say the Wednesday patch please fix it.

Harik - EDEN - Serendia 1

oh look I just logged in and lasted 2 mins before dc.

does anyone know if Ventrilo causes problems ?

cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So now I can't get past the "start" button. It just says it's processing forever but never actually connects. I know it's not my wifi connection because my internet is obviously running just fine, and my computer is more than enough to handle the game, so seriously what is going on? I can't even play now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys do you still have the issue? For me it started from lat night. I am not doing anything special but get disconected close to fishing spots and warehouse, thus I assume when there are lots ofbpeople around stacked.  My pc is fine and the log for my connection didnt have any delays or lost packages :(

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Everyone try and Reset your Router to factory Specs. You can do it using your routers IP address. MAKE SURE YOU KNOW YOUR PASSWORd if its needed as you will have to enter it again. This fixed my constant Dcing. Worth a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys do you still have the issue? For me it started from lat night. I am not doing anything special but get disconected close to fishing spots and warehouse, thus I assume when there are lots ofbpeople around stacked.  My pc is fine and the log for my connection didnt have any delays or lost packages :(

 

I do, it just got worse with this new patch. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm also having disconnection issues. In fact both of us here are. Always seems to be when AFK fishing. Never had any issues up until recently. Daum please look into this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same thing here. I had this "great plan" of waking up every few hours to change my auto-fishing pole. Turns out I only ever use about 5-6 durability off of the pole before the game boots me out again, and when it does it shows me a "disconnected" box which I can click, and when I do it immediately shuts down the game client.

 

When I start the game from the launcher again, same deal happens. I also noticed that every time I do, it leaves an instance of black desert (launcher maybe, since it has no icon) open in my windows volume mixer, but not task manager.

 

Basically log gives me the same reason, and it has been doing this to me only during last night. I did a binge of about 36 hours of BDO before going afk-fishing, and THAT'S when this started happening. Probably due to the amount of people clogging the place. I was doing it in Coastal Cave to the west of Velia.

 

I'll include a copy of my report too. It's the same "eErrNoTrRaiseException" dealio, from what I can surmise.

 

And yes. Please fix this fast! Has to be a recent enough issue, I spent the last two nights pretty much exploring the world and only during last night did it start acting up. 

( 894168244) Player character is logging out.=>Actor=>Index(4):(Client-PC/4/37.48.82.152):($UndefinedName$/-1):logout:Reason(eErrNoTrRaiseException(1213511642):[TR caused an exception.])
2016-03-26 16:23:57 10400-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Session=>Index(4):(Client-PC/4/37.48.82.152):($UndefinedName$/-1):Request to disconnect:Result(1):SessionPendCount(1)
2016-03-26 16:23:57  9656-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Actor=>Index(4):(Client-PC/4/37.48.82.152):($UndefinedName$/-1):logout completed:Reason(eErrNoTrRaiseException(1213511642):[TR caused an exception.])
2016-03-26 16:23:57  9656-00-1 eErrNoDevelopLog                             (1883292737) Development log!=>Session=>Index(4):(Client-PC/4/37.48.82.152):($UndefinedName$/0):Disconnect completed
2016-03-26 16:23:57 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Close Processor (6)
2016-03-26 16:23:57 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Active Processor (2)
2016-03-26 16:23:57 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>uiScale = 1.000000
2016-03-26 16:23:57 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame : 10
2016-03-26 16:24:00 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame : 2
2016-03-26 16:24:00 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>setEndGame()
2016-03-26 16:24:00 10400-00-1 eErrNoServiceLog                             (3235169522) Service log!=>Terminating App: ExitInstance

Oh, and there's also this happening but a few minutes prior to actual DC:

2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/_EN_ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/_EN_ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]
2016-03-26 16:22:17 10400-00-3 eErrNoErrorHappen                            (3749371554) Error!=>읽으려는 파일 끝에 하나 이상의 공백 문자가 존재합니다. 해당 파일명을 확인하세요. [e:/pelit/black desert online/ui_texture/ ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I also have started having disconnect issues since the last patch (on EU server).

The game was 100% stable for me all through cbt2, headstart and the time from launch up to the last patch. Since the last patch I get disconnected at random intervals and usually have to try 2-3 different channels (not crowded or anything) to find one that will let me back in :(

Same here :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites